skip to Main Content

Drone enterprise security 

Hjertet i de produkter og den service som Lorenz Technology leverer er den software og intelligens der ligger i vores software og vores AI-link på dronen.

Når ejendomme, fabrikker eller større områder skal overvåges automatiseret, er det hele styret af software der rapporterer tilbage med live video feed fra kamera og sensorer. Software håndterer hele overvågningen (24/7) af området og dokumenterer de hændelser der forekommer med både visuel og termisk dokumentation.

Intelligente droner og kameraer

Udover den intelligente drone benyttes også intelligente kameraer, hvor kameraets software indeholder intelligente security funktioner.
De intelligente funktioner i kameraet gør at dronen bl.a. kan følge efter en mand og spotte personer der gemmer sig på området.

Mand, bil og drone

Hos Lorenz Technology har vi udviklet et helt unikt koncept til security opgaver, hvor en vagt har en intelligent drone som sin assistent.

Dronen som vagtens assistent sikrer at:

  • Dokumentation for den leverede service
  • Dokumenterer brud på sikkerheden
  • Gør det muligt fra en anden lokation at følge og hjælpe vagten
  • Mulighed for afspilning af tidligere vagtrunder
  • Inspicere og indsamle data

Kontakt os og hør mere

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig inden for 24 timer. Ellers ring: +45 6680 6056 eller skriv kontakt@lorenztechnology.com

Back To Top